Dororon Enma-kun

OOSO Comics

2 cómics

Rústica 272 pp

Terminada

  • 3,03 2 votos
  • Catalán (España)
  • 53Lo tienen

Argumento

El rei de l’inframón instrueix al seu nebot Enma-kun, dotat del poder del foc, per a la caça dels yokai que s’han escapat de l’inframón i han descendit al nostre món i així protegir a la humanitat.

La patrulla d’Enma-kun està formada de Chapeau-*jii, una sàvia criatura amb forma de barret, Kapaeru, un kappa (una criatura del folklore japonès que viu en rierols), i Yukiko-*hime, la princesa de les neus, dotada del poder del fred i un cos impressionant.

Go nagai , autor de Cutie honey, Mazinger Z i Devilman ens presenta una altra gran obra referent com és Dororon Enma-kun, obra entranyable, divertidíssima i singular.

Más

Información adicional

Autores

Go Nagai

Lo que opinan los lectores

3,0

3 2

2 16/10/2023

El pas del temps no ha sentat gens bé a una obra qué tot i que es presenta com un shonen, les seves històries tenen un fort esperit kodomo, però la barreja amb l'eechi la transformen en un engendre difícil de digerir. Normalment tolero bastant bé les històries d'aquest estil tot i estar carregades d'un to bastant masclista (al cap i a la fi hem se saber interpretar una obra tenint en compte al temps al que pertany), però en aquest cas resulta molt complicat per l'exagerat del conjunt. En quant a la historia, tot i que parteix d'una premisa que pot resultar entretinguda, no triga a convertir-se en un sense sentit d'episodis absurda que no porten enlloc. La veritat és que tot i que sen's presenta l'obra com una de les més estimades de Nagai al país nipó, no es ni de bon tros el millor que ha fet el mangaka.Sobre l'edició d'Ooso també ens podem endur les mans al cap. Normalment estic encantat amb la feina d'aquesta petita editorial, però la qualitat del primer número es desastrossa fins al punt que les pàgines cauen soles, en el segon volum es nota una millora de la qualitat. La traducció també és bastant mediocre, especialment al apareixer de sobre paraules en castellà (inclús alguna en anglès), deixant en evidència que la traducció catalana s'ha fet amb pocs estima.Una obra bastant mediocre i una edició que no està a l'alçada de la qualitat que podem esperar d'Ooso, una llàstima.

4 30/10/2021

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.