El còmic... de la història de Canet

El còmic... de la història de Canet

Lo tengo

El còmic... de la història de Canet

Rústica 72 pp

0,000 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Argumento

És història i és sobre Canet... però és un còmic. El Còmic.. de la història de Canet és sobretot, una manera divertida -per a tots els públics- de conèixer les aventures dels nostres avis. La distància dels arxius, documents i llistats de dades ens evoquen a una història freda i, fins i tot, avorrida del nostre poble. El còmic és una recreació dels dos segles que ens precedeixen. L'esforç ha estat doble: recopilar dades i imaginar les formes i les sensacions de cada moment històric.

Els personatges, aquí, tenen cara, parlen els uns amb els altres. La gent es vesteix amb roba de l'època i els carrers estan sense asfaltar. Tots els detalls són importantsquan s'ha de dibuixar la nostra història, i tots els detalls s'han cuidat fins a l'extrem en la primera història il·lustrada de Canet de Mar.

Ver más

Autores

Fecha de publicación

Este cómic está en estas listas


Lo que opinan los lectores

No hay opiniones

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.