Pequeños Cadáveres Envueltos en Plástico

Pequeños Cadáveres Envueltos en Plástico

Lo tengo

Pequeños Cadáveres Envueltos en Plástico

Rústica 164 pp

4,042 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

ByN

Argumento

21còmics. 26 autors imminents. Això és el que trobareu a Pequeños cadáveres envueltos en plástico, una antologia historietística publicada per la llibreria Gotham Còmics amb motiu del seu 17è aniversari. Fantasia, humor, una oda a la infància, terror, superherois, autobiografia, mitologia, samurais… La clau és la diversitat de les seves propostes, tal com mostra el mateix índex il·lustrat per Joana Van Dasselaar i que interpreta de manera personal tots els tebeos inclosos.

Tenim també una secció de pin-ups de felicitació realitzats per autors consagrats de les Illes: Paco Díaz, Guillem March, Ata, Álex Fito, Bart Torres, Pere Joan i així fins a 34!

I com a final de festa, a la funda de plàstic on es ven l’antologia també trobareu un calendari per a l’any 2016 i un retallable adorable del propietari de Gotham Còmics. I un meravellós punt de llibre!

Els beneficis del còmic estan destinats de manera íntegra a Sander, un nin amb la malaltia de Morquio, contra la qual el lector lluita només pel fet de comprar el tom.

Els autors i autores són: Xisco Fuster, Toni Planissi, David Riera, Anna M. Vives, M.A. Garcias, Humboy, Jaume Albertí, Dejota González, Azahara Carreras, Rafael Llopis, Loreto Aroca, Elena Rodríguez, Carlos Riera, Felio Brenes, Enric Pujadas, Gonzalo Aeneas, Onofre Frau, Carles Jofre, Ihrlie Serra, Jaume Font Rosselló, Javier Ordax, Juanfran Mota, Toni Nievas, Paula Nievas, Javier Rado, Francesc Grimalt i Javier Crux.

Ver más

Autores

Fecha de publicación

Este cómic está en estas listas


Lo que opinan los lectores

4,0

4 2

ha valorado523/08/2020

ha valorado307/06/2020

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.