Ara 7 de Maig 2016

Ara 7 de Maig 2016

Lo tengo

Ara 7 de Maig 2016

Diari

5,051 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

Edición del sabado 7 de Mayo, PVP 1,80€

Argumento

Els dibuixants de còmic ocuparan l’ARA aquest dissabte, 7 de maig. Coincidint amb el Saló Internacional del Còmic de Barcelona, el diari s’il·lustrarà íntegrament amb dibuixos d’autors de l’àmbit català, la majoria inèdits i creats expressament per a aquesta edició especial. A més, el dibuixant Manel Fontdevila, exdirector d’ El Jueves i fundador d’ Orgullo y Satisfacción, realitzarà una historieta que encapçalarà un dossier especial del diari dedicat a la situació política de desgovern dels últims mesos.

La portada d’aquest ARA especial és obra del valencià Paco Roca, Premio Nacional de còmic per Arrugues i candidat a millor obra nacional del Saló del Còmic amb la recent La casa. Altres autors confirmats són Daniel Torres, Miguel Gallardo, Albert Monteys, Juanjo Sáez, Pere Joan, Ed Carosia, Jordi Lafebre, Roger Ibáñez, Sonia Pulido, Anthony Garner, Ana Oncina, Nadar, Moderna de Pueblo i Luis Bustos.

Ver más

Fecha de publicación

Este cómic está en estas listas


Lo que opinan los lectores

5,0

5 1

ha valorado512/06/2023

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.